Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

2 camere, nou, modern, centrala, Drumul Taberei, str Cosmina 54 Firmă

1 săptămână în urmă Imobiliare Bucuresti   10 vizualizări
Locație: Bucuresti
Preț: 1,750 lei

Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, confort 1, decomandat , etajul 2/3, constructie 2017, LA CHEIE, Sut 55mp, Sc 65mp, apartament spatios si luminos, cochet, BLOC ANVELOPAT, clasa energetica A, LIBER pentru mutare imediata , intrare stradala, contorizat complet , scara curata cu camere de luat vederi, cu imbunatatiri multiple , gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usi interioare, calorifere si instalatii NOI, este dotat cu AER CONDITIONAT in sufragerie , baie are cada, holul la intrare spatios , 1 balcon de 6mp deschis pe sufragerie, bucatarie mobilata , utilata complet si cu loc de luat masa in familie, Zona linistita cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA.
Apartamentul este MOBILAT MODERN, UTILAT COMPLET , NOU, are inclusiv TV LCD smart , are masina de spalat rufe, frigider combina, plita si cuptor, cuptor cu microunde, si aspirator, este dotat cu cablu, internet, router WI FI, are apometre si CENTRALA proprie pe gaz pentru costuri minime la intretinere, pat matrimonial si dressing in dormitor, canapea cu functia extensibila pat si biblioteca in sufragerie , mobilat complet.
Se afla situat pe strada Cosmina nr 54- 62, la 2 minte statia STB 185 statia Arefului si Drumul Cooperativei, Megaimage Cooperativei si market La doi pasi, la 20 minute mers pe jos sau 3 statii STB doar la 1.7 Km de statia tramvai 41, statia Brasov si de statia STB Drumul Cooperativei - Prelungirea Ghencea 122,185,222,322, Profi , METROU Drumul Taberei, linia M5 , statia Raul Doamnei, in zona gradinita, scoala, cresa, Auchan, parc, etc.
Pret 350 euro/luna sau lei, inclusiv contract, posibiliate loc parcare prin zona, mai multe poze la cerere , vizionari oricand cu programare la 0730885885 telefon sau whatsapp. Va asteptam la vizionare.

Mai multe detalii

Suprafața 55
Camere 2
Mobilat Da
Tipul construcției Apartment