Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

2 camere, pt investitie sau locuit, metrou, Drumul Taberei, Firmă

6 zile în urmă Imobiliare Bucuresti   11 vizualizări
Locație: Bucuresti
Preț: 300,000 lei Negociabil

V-ati dorit mereu sa fiti mai aproape de natura? Daca da, va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, LUMINAT natural in cea mai mare parte a zilei, recent renovat, cochet, LIBER, pentru INVETITIE sau LOCUIT, cu vedere panoramica, situat in Cartierul Drumul Taberei, la doar 3 minute de statia de METROU, semistradal, pe str. Targul Neamt, la etajul 10/10, terasa renovata, in garantie. Blocul este construit in 1974, tip TS, cu VEDERE la GRADINA de copaci a blocului, ideal pentru cei care vor sa se bucure in fiecare dimineata de o frumoasa VEDERE PANORAMICA, scara frumos amenajata de locatari /proprietari cu 2 lifturi si interfon, blocul este amplasat intr-o ZONA VERDE, ferita de zgomotul orasului. Este locul unde poti spune ACASA!
Apartamentul se vinde MOBILAT, UTILAT COMPLET ca in poze, recent renovat, cu multiple imbunatatiri, gresie, faianta, parchet, usa metalica, zugravit. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT, masina de spalat rufe automata, combina frigorifica, aragaz, 2 tv lcd, etc. Este CONTORIZAT- apometre si repartitoare pentru COSTURI MINIME de intretinere.
Imobilul este CONFORT 1, semidecomandat si se intinde pe o S.ut de 47mp plus balcon de 3mp cu o St 50mp si S.c de 60mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BALCON deschis pe sufragerie, 1 BAIE cu cada, bucatarie cu spatiu pentru luat masa, dormitor, sufragerie si hol2. Este echipat cu cablu si internet, router wi fi.
De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: statia STB 105, 138,168, 221,232, 368, 485, 69,93, la doar 3 minute METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia Constantin Brancusi, la 10 minute statia metrou Romancierilor si 15 miute mers pe jos statia metrou DRUMUL TABEREI PARC, Parcul Moghioros, in apropriere: MegaImage, PiataValea Ialomitei, Piata Chilia Veche, Carrefour, Auchan, Kaufland, scoala, gradinita 94, 210, cresa, Scoala Gimnaziala 169, Scola Gimnaziala Sfantul Andrei, Colegiul National Elena Cuza,Liceul Eugen Lovinescu, parc de joaca pentru copii, etc.
Se vinde cu 60000 euro, discutabil, are cadastru, intabularea, certificatul energetic efectuate, se accepta credit, se vinde mobiat, utilat complet ca in poze, posibilitate loc parcare prin zona, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0730885885. Va asteptam la o vizionare, oricand, cu programare!
Ti-ai dorit dintotdeauna sa locuiesti intr-un apartament aerisit si ai in continuare in proximitate tot ce ai nevoie pentru rutina ta zilnica? Daca da, ne bucuram sa va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, confort 1 in care s-au investit multe sentimente de-a lungul anilor, insa acum e timpul sa-si gaseasca o alta familie care sa aiba grija de el. Este locul unde te incarci cu energie cand vii ACASA!

Mai multe detalii

Suprafața 50
Camere 2
Mobilat Da
Tipul construcției Apartment