Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Apartament 2 camere, Bucurestii Noi, metrou Jiului 350 m Persoană fizică

2 luni în urmă Imobiliare Bucuresti   27 vizualizări
Locație: Bucuresti
Preț: 285,000 lei

Proprietar, vand apartament 2 camere in Bucurestii Noi, Damaroaia, zona rezidentiala si de birouri, acces imediat la mijloace de transport (metrou Jiului la 350 m, autobuz si tramvai la 100 m), magazine, banci, cabinete notariale, farmacii, piata, parcuri, scoli.
Zona de case linistita, curata, strazi asflatate, iluminat public, servicii publice de salubritate.
Apartamentul este nedecomandat, se afla la etajul 4/4, fara lift, mansarda inalta, compartimentare cu caramida porotherm, bucatarie inchisa, balcon mare inchis in termopan, centrala termica proprie, contorizare individuala pentru gaz, electricitate, apa. Are usa metalica, parchet, gresie, faianta, termopan, var lavabil, prize si intrerupatoare, corpuri de iluminat, baia si bucataria mobilate.
Suprafata totala de 48,66mp, se compune din:
Living 17,09mp
Dormitor 13,86mp
Bucatarie 7,28mp
Baie 3,69mp
Balcon 6,74mp
Apartamentul este in stare buna, primitor, spatios, beneficiaza de priveliste panoramica, neobturata, lumina naturala si soare pe tot parcursul zilei, fiind luminos si calduros.
Se vinde cum se vede in poze, este disponibil pentru mutare imediata, liber de sarcini, unic proprietar. Se preteaza foarte bine pentru locuit sau investitie.
Blocul este linistit, curat, construit in 2013, nu dispune de lift, are interfon, cablu tv si internet prin fibra, usa de acces din termopan, gresie antiderapanta.
Nu colaborez cu agentii sau intermediari.

Mai multe detalii

Suprafața 49
Camere 2
Mobilat Partial
Tipul construcției Apartment