Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Casa complet mobilată și uitlată cu tehnică la intrare in Sacele/3KM Brasov Persoană fizică

2 săptămâni în urmă Imobiliare Săcele   12 vizualizări
Locație: Săcele
Preț: -- lei

Ați visat vreodată la o casă duplex spațioasă, complet mobilată și utilată, cu o grădină generoasă, situată într-un oraș frumos și plin de viață? Ei bine, acesta este momentul dumneavoastră de noroc, deoarece vă oferim o astfel de proprietate în Sacele, Brasov.
Această casă duplex elegantă are două etaje și o suprafață generoasă de 109 mp, oferindu-vă tot spațiul necesar pentru a vă bucura de viața de familie și a crea amintiri de neuitat. Casa este complet mobilată și utilată, așa că nu trebuie să vă faceți nicio grijă în privința amenajării. Tot ce trebuie să faceți este să vă mutați și să începeți să vă bucurați de noua dumneavoastră casă.
În plus, casa este înconjurată de o grădină uimitoare, care este perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber și organizarea unor evenimente speciale. Fie că vă doriți un grătar cu prietenii sau doar să vă bucurați de o ceașcă de cafea într-o zi frumoasă, grădina vă va oferi toate acestea și multe altele.
Locația casei duplex este excelentă. Sacele este un oraș frumos și vibrant, plin de evenimente culturale și activități recreative. De asemenea, este situat în apropiere de orașul istoric Brasov, astfel încât veți putea să explorați și să vă bucurați de toate atracțiile turistice pe care le oferă.
Contactați-mă astăzi pentru mai multe informații și pentru a planifica o vizită personală.

Mai multe detalii

Suprafața 109
Camere 3
Mobilat Da