Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Casa de vânzare in localitaea Vârfurile jud. Arad Persoană fizică

2 luni în urmă Imobiliare Arad   29 vizualizări

125,000 lei

  • casa-de-vanzare-in-localitaea-varfurile-jud-arad-big-0
  • casa-de-vanzare-in-localitaea-varfurile-jud-arad-big-1
Locație: Arad
Preț: 125,000 lei Negociabil

Daca cauti sa cumperi o casa de vacanta sau doresti sa investesti intr-o zona pitoreasca de poveste, plina de istorie, cu prima atestare istorica in anul 1390, cu multe legende captivante, iti propunem la vanzare o casa batranesca cu 2 camere, in satul Varfurile. Casa este construita din caramida, cu fundatie din piatra de codru, este construita pe un teren de 2932 m2 si are un front stradal de 45 m cu deschidere la drumul national 79A.
Casa este compusa dintr-un hol, cu acces la un dormitor si o camera in open space cu bucataria care la randul ei ofera acces la o camara cu o scara ce duce in pod. Casa dispune de curent trifazic, iar gazul, apa si canalizarea se afla la strada.
Localitatea Varfurile este situata la poalele Muntilor Bihor si Codru-Moma, in partea de nord-vest a Depresiunii Halmagiu, pe Raul Crisul Alb, la 128 km de municipiul Arad. Zona ofera nenumarate posibilitati de recreere in natura, iar localnicii sunt muncitori si "de treaba".
Este locul ideal pentru toti cei care cauta liniste, relaxare, padure, aer curat, peisaje de poveste sau care doresc sa investeasca in posibilitatea de construire a unei pensiuni in localitatea unde se intersecteaza drumurile care duc catre Arad, Deva si Oradea. Satul Varfurile fiind localitatea de resedinta a Comunie Varfurie, dispune de facilitati complete, gradinita, scoala generala, magazine alimentare, benzinarie, farmacie, statie de tren etc.

Mai multe detalii

Suprafața 100
Camere 3
Mobilat Nu
Tipul construcției Vila/Casa
Loc de parcare Da