Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Decor pentru casă și grădină Firmă

3 luni în urmă Casa - Gradina Bucuresti   32 vizualizări

-- lei

  • decor-pentru-casa-si-gradina-big-0
Locație: Bucuresti
Preț: -- lei

Îți dorești să dai o nouă imagine casei tale fără a apela la lucrări de renovare care necesită o groază de bani și timp? Atunci câteva elemente de decor pentru casă și grădină sunt soluția perfectă. Alese în cromatica potrivită, acestea pot deveni punctul de atracție din orice interior.
Pe pagina online a magazinului PromStore vei găsi o gamă extrem de largă de textile pentru casă şi accesorii casnice care te vor ajuta să creezi atmosfera potrivită și să îți amenajezi casa conform conceptului preferat de design interior. Avem disponibilă o selecție largă de articole care pot fi folosite în scop decorativ și accesorii ornamentale pentru locuință, fețe de pernă, fețe de masă, lenjerie pentru pat, perne și plapume.
Aici ai oportunități excelente de a decora și de a crea atmosfera care se potrivește casei tale. Alege decorațiunile preferate, perne pentru scaune, perne pentru canapea, pături pentru pat, plasează comanda direct pe pagina site-ului promstore.md iar noi ți-o livrăm direct la ușa casei tale, rapid și în maximă siguranță. Sunt disponibile trei modalități de achitare, în numerar, prin transfer și plată online. Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la 022 800 456 sau 079 303 039.
https://promstore.md/ro/dekor-dlya-doma-dacy-i-sada/