Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Dispozitiv electric pentru ridicare, transfer, si verticalizare Standing-Up Firmă

3 luni în urmă Servicii Râmnicu Vâlcea   9 vizualizări
Preț: 5,880 lei

Magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice second-hand import Germania vinde:
Acest dispozitiv electric de asistență permite utilizatorului să își asume și să mențină o poziție verticală și să se deplaseze în interior cu ajutorul unui îngrijitor.
Este indicat utilizatorilor care se pot transfera singuri dintr-un scaun cu rotile sau o altă poziție așezată pe scaunul de ajutor în picioare, fără ajutor, dar care nu au o putere mare de ridicare. Au suficient echilibru, dar nu se poate cere nici un efort de ridicare.
Utilizatorul este ridicat în poziție în picioare cu ajutorul unui motor electric alimentat de baterii (reîncărcabil) acționat prin telecomanda.
Mânerele laterale lungi pot fi utile pentru sustinere în timpul ridicării și, în prima etapă, pentru a sprijini utilizatorul în transferul pe suporturile dispozitivului.
Dispozitivul este prevăzut cu un senzor de siguranță pentru ca utilizatorul să oprească în orice moment secvența de ridicare.
O serie de reglaje fără instrumente fac ca verticalizatorul sa fie adaptat la caracteristicile morfologice ale utilizatorului.
În special cadrul principal împreună cu suportii pentru genunchi, mâini și trunchi sunt ușor de reglat la înălțimea utilizatorului.
Pentru o mai bună stabilizare la nivelul trunchiului și șoldurilor, mânerele laterale lungi pot fi reglate în lățime. Scaunul este reglabil in adancime.
Dispozitivul este prevazut cu o masa larga de serviciu reglabila in inclinare.
Stare produs folosit ( second-hand ).
Produsul din fotografie va fi cel pe care il veti primi in eventualitatea unei comenzi.
Acumulatorii sunt noi si au fost instalati pe produs dar firma noastra nu acorda garantie acestora. La cerere firma noastra poate pune la dispozitie o copie a facturii de achizitie a acestor acumulatori iar in caz de garantie numai firma care a comercializat acumulatorii va poate oferi garantia.
Transportul nu este inclus in pret.
Garantie 12 luni
Made in Italia
Date tehnice:
Greutate suportata - 150 kg
Recomandat pentru o inaltime a utilizatorului de 1.50 - 1.95 m
Inaltime de la suportul de picioare la masuta reglabila - 94 - 1165 cm
Inaltime pana la sezut min. - 32 cm
Lungime totala - 115 cm
Latime totala - 75 cm
Baterii - 2 x 12V x 2Ah
Greutate produs - 49 kg