Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Editura Diana investește într-o educație completă și echilibrată Firmă

5 zile în urmă Sport, timp liber, arta Bradu   2 vizualizări

-- lei

  • editura-diana-investeste-intr-o-educatie-completa-si-echilibrata-big-0
Locație: Bradu
Preț: -- lei

Editura Diana te invită să explorezi universul cunoștințelor din educația etică, bunele maniere, educație financiare și rutieră prin colecția noastră vastă de jocuri educative. Acestea sunt instrumentele perfecte pentru a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele în aceste domenii esențiale.
Educația etică este fundamentul unui comportament corect și responsabil în societate. Jocurile noastre vă vor ghida în lumea valorilor morale, vă vor ajuta să-i învățați pe copii cum să ia decizii înțelepte și să aibă relații interpersonale sănătoase și respectuoase.
Bunele maniere sunt un aspect important al dezvoltării personale și profesionale. Descoperiți activitățile care acoperă toate aspectele educației sociale, de la etichetă și politețe la comunicare eficientă și comportament adecvat în diferite contexte.
O educație financiară este esențială pentru a învăța copiii cum să gestioneze eficient banii și să ia decizii financiare informate. Seturile de joc din selecție îi vor ajuta pe copii să dobândească abilități precum economisirea, planificarea bugetului și investițiile responsabile, pentru a vă asigura un viitor financiar sigur.
Educația rutieră este crucială pentru a siguranța în trafic a copiilor. Descoperiți semnele noastre interactive, cu reguli și sfaturi practice pentru a vă asigura că cei mici sunt responsabili și pot călători singuri în trafic.
Alegeți Editura Diana pentru a investi într-o educație completă și echilibrată! Comandați materialele didactice și descoperiți alături de cei mici cunoștințe valoroase care îi vor însoți toată viața.
Un viitor mai bun începe cu o educație solidă și conștientă!
https://www.edituradiana.ro/materiale-didactice-educatie-civica-si-etica/educatie-financiara