Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Garsoniera, pt investitie sau locuit, metrou Politehnica Firmă

3 săptămâni în urmă Imobiliare Bucuresti   22 vizualizări

240,000 lei

  • garsoniera-pt-investitie-sau-locuit-metrou-politehnica-big-0
  • garsoniera-pt-investitie-sau-locuit-metrou-politehnica-big-1
  • garsoniera-pt-investitie-sau-locuit-metrou-politehnica-big-2
  • garsoniera-pt-investitie-sau-locuit-metrou-politehnica-big-3
  • garsoniera-pt-investitie-sau-locuit-metrou-politehnica-big-4
Locație: Bucuresti
Preț: 240,000 lei Negociabil

Va oferim spre vanzare o garsoniera pentru INVESTITIE sau LOCUIT, confort 1, decomandata, parter inalt din 4 etaje, BLOC ANVELOPAT, clasa energetica A, LIBERA, situata in Cartierul Militari, zona POLITEHNICII, semistradala, bloc mixt, 1 minut statia STB Politehnica 136,236,336,61,62, Lidl, Megaimge, parc POLITEHNICA, Institutul Politehnicii, vis a vis Liceul Tudor Vladimirescu, intre statia METROU LUJERULUI si METROU POLITEHNICA, in apropriere Gradina Botanica, Cotroceni, Cora Lujerului, scoala, gradinita, farmacii, banci, statia tramvai 41 Virtutii, statia tramvai 1, 11 Bld Iuliu Maniu, Apaca, etc. Blocul este construit in 1976, mixt, cu scara curata, interfon si este orientat catre gradina blocului, semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita.
Imobilul este CONFORT 1, DECOMANDAT, si se intinde pe o S.ut de 33mp, fara balcon, S.c. de 45mp. In compartimentarea acestuia regasiti: hol spatios , 1 BUCATARIE inchisa dreptunghiulara , baie dreptunghiulara cu cada si GEAM pentru o buna aerisire, si camera spatioasa.
Garsoniera se vinde mobilata, utilata, cu imbunatatiri clasice, gresie, faianta, parchet, usa metalica intrare, gratii la geamuri, jaluzele orizontale la geamurile termopan, nu are modificari si este libera, este contorizata are apometre si repartitoare pentru costuri minime la intretinere.
De acasa veti avea acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun si gradinita, scoala, liceu, facultate catre centre comerciale, parcuri, etc.
Se vinde cu 48000 euro , discutabil , are cadastru, intabulare, se accepta credit, iar pentru mai multe poze , detalii va asteptam la vizionare cu programare, merita vazuta, ma puteti contacta la 0730885885 telefonic sau pe whatsapp.

Mai multe detalii

Suprafața 33
Camere 1
Mobilat Da
Tipul construcției Apartment