Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Găzduire web, înregistrare nume de domeniu Firmă

3 luni în urmă Servicii Bucuresti   25 vizualizări

1 lei

  • gazduire-web-inregistrare-nume-de-domeniu-big-0
Locație: Bucuresti
Preț: 1 lei

Software-ul este esențial pentru gestionarea site-urilor web indiferent de serviciul de hosting. cPanel este cel mai popular panou de control folosit pentru serviciile de tipul găzduire web. Cu ajutorul cPanel poți administra cu usurinta site-ul tău indiferent de compania cel găzduiește.
cPanel permite configurarea conturilor de e-mail și a CDN-urilor, crearea de conturi FTP, de domenii și subdomenii și o mulțime alte lucruri de care ai nevoie pentru a rula site-urile tale cu succes.
La megahost.ro folosim interfața de administrare cPanel încă din 2005 de când am început să activăm pe piața de web hosting din România.
Acest fapt îți oferă certitudinea că asistența tehnică este asigurată de personal calificat permanent. Atât în tot ceea ce privește cPanel, dar și găzduire web, înregistrare nume de domeniu sau oricare alt serviciu. La MegaHost ai siguranța că toate vor fi făcute la cel mai înalt nivel. Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/