Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Lidl Cristalului - Vila 3 Camere - 116 mp utili - 2 Locuri Parcare Persoană fizică

2 luni în urmă Imobiliare Bragadiru   21 vizualizări
Locație: Bragadiru
Preț: 118,900 lei

Direct Dezvoltator
Crown Village Bragadiru, reprezinta un nou concept de locuinte inspirate, ce au o arhitectura moderna, nu duc lipsa de intimitate, sau de lumina naturala.
Fiecare locuinta are ferestre din PVC gri antracit cu sticla securizata pe toate punctele cardinale, dispune de curte, gradina, și terasa. Toate acestea pastrand intimitatea locuintei si arhitectura moderna.
Ansamblul rezidential Crown Village este amplasat in Bragadiru avand acces usor la toate punctele de interes ( marile magazine, Lidl,Cora, farmacii, scoli, gradinite, Mc Donalds, la 15 min de centrul Bucurestiului, intr-o zona inconjurata de case-vile cu infrastuctura completa.
Proiectul va avea in componenta 62 de imobile, va punem la dispozitie 3 tipuri de locuinte, duplex, insiruite sau individuale.
Ansamblul beneficiaza de un parc de relaxare de 1.000 mp ce va fi amenajat la cele mai inalte standarduri pentru confortul rezidentilor., spatii verzi, si strazi private.
Imobilul oferit spre vanzare are o suprafata totala utila de 116 mp, avand un regim de inaltime P+1+M, mansarda are o suprafata generoasa de 42,49 mp, ceea ce permite transformarea in locuibil sau office.
Constructia are la baza stalpi si cadre de beton, compartimentare eficienta cu, caramida de 30 cm exterior si 12,5 cm la interior, centrala proprie ce va asigura confortul intregii family avand incalizirea prin pardoseala atat pe parterul cat si la etaj.
Vila beneficiaza de o terasa amenajata de 19,41 mp, curte proprie in suprafata de 59,57 mp.
Calitatea este Premium pentru tot ce inseamna finisaje, colaboram cu cei mai mari producatori de pe piata, ne-am gandit la partea de finisaje sa iti punem la dispozitie un paletar de modele si culori pentru a putea crea casa visurilor tale.
2 Locuri de parcare amenajate corespunzator sunt incluse in pret.
Contacteaza biroul de vanzari Direct dezvoltator.
Consilieri nostri de vanzari iti stau la dispozitie pentru tot ce ai nevoie.

Mai multe detalii

Suprafața 116
Camere 3
Mobilat Nu
Tipul construcției Vila/Casa
Loc de parcare Da