Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Masaj Pentru Fertilitate - Terapista Asiatica - Persoană fizică

3 săptămâni în urmă Infrumusețare - Cosmetice Bucuresti   7 vizualizări

250 lei

  • masaj-pentru-fertilitate-terapista-asiatica-big-0
Locație: Bucuresti
Preț: 250 lei

Masajul pentru fertilitate este o procedura dedicata femeilor care doresc sa ramana insarcinate.
Masaj Fertilitate - se recomanda 2 sedinte - masajebucuresti.ro
Masajul pentru fertilitate este o procedura dedicata femeilor care doresc sa ramana insarcinate. Prin intermediul acestui tip de masaj corpul este ajutat sa se curete de toxine, iar hormonii se echilibreaza.
Masajul pentru fertilitate nu este dureros si nici nu creeaza vreun disconfort fizic in timpul sedintei. In functie de problemele cu care te confrunti, terapeutul nostru va sti ce tehnici si proceduri sa utilizeze. De regula, masajul pentru fertilitate se realizeaza folosind uleiuri speciale, precum cele de salvie, lavanta, menta, portocale sau ylang-ylang si este extrem de bland. Zonele vizate cel mai des sunt uterul si trompele uterine, iar masarea lor implica miscari blande si usoare. Terapeutul iti va indica daca este nevoie sa continui acest tip de masaj si acasa, dar si zilele cand este benefic sa faci asta Specialistii de la Masaje Bucuresti sunt pregatiti sa te primeasca cu zambetul pe buze pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti cea mai mare dorinta. Mediul este unul placut, relaxant, organizat si sigur, iar terapeutii nostri sunt amabili, rabdatori si puternic orientati catre obtinerea rezultatelor.
Stim ca este un subiect sensibil, tocmai de aceea, dorim sa te asiguram ca, la Masaje Bucuresti, ne ocupam in detaliu pentru confortul tau fizic, psihic si emotional.
masajebucuresti.ro -Masaje Bucuresti