Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

MegaHost - cele mai avantajoase tarife pentru serviciul de găzduire web Firmă

4 luni în urmă Servicii Bucuresti   27 vizualizări

5 lei

  • megahost-cele-mai-avantajoase-tarife-pentru-serviciul-de-gazduire-web-big-0
Locație: Bucuresti
Preț: 5 lei

Găzduirea web virtuală nu mai face față nevoilor tale, iar chiria unui server dedicat este o investiție prea mare? Alege un server VPS - opțiunea perfectă pentru proiectele online cu un nivel mediu de trafic. Acesta îți va oferi flexibilitate de configurare și nivel înalt de securitate, la fel ca în cazul unui server privat fizic, dar la un preț mult mai redus.
La MegaHost găsești cele mai avantajoase tarife pentru serviciul de găzduire web. Cu doar 15 euro, lunar, poți beneficia de 30 GB - spațiu pentru stocare, 512 MB - memorie RAM și două adrese IP. Iar dacă mai achiți încă 15 euro îți punem la dispoziție și consola de control cPanel, care îți va permite să administrezi mult mai comod și simplu toate datele.
Cu serviciile Virtual Private Server oferite de MegaHost te bucuri de performanța unui hosting care îți aparține doar ție, fără a scoate prea mult din buzunar. Pentru mai multe detalii despre domeniu web, găzduire domeniu sau server dedicate, accesează site-ul nostru sau sună la +40 733 377 97.
https://megahost.ro/