Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Premergator antrenor de mers Ormesa Grillo Firmă

3 săptămâni în urmă Servicii Râmnicu Vâlcea   15 vizualizări
Preț: 4,490 lei

Magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice second-hand import Germania vinde:
Grillo Ormesa este un dispozitiv de sprijin pentru adulti si copii conceput pentru a facilita miscarea celor cu mobilitate redusa si pentru a promova cat mai multa independenta posibila.
Premergatorul este ideal pentru copiii care suporta greutatea prin picioare, dar au nevoie de asistenta pentru echilibru si miscari reciproce ale picioarelor.
Antrenorul de mers Grillo are un design in spate deschis, care permite accesul si iesirea usoare si poate fi orientat inainte sau in spate.
Premergatorul de mers pe jos Grillo este conceput pentru a genera si ajuta modelul de pasi, pentru a antrena bazinul si trunchiul pentru a-si mentine echilibrul, pentru a organiza o viziune structurata mai larga a spatiului de distanta si a mediului inconjurator al utilizatorului in pozitia sa verticala, pentru a dezvolta autosuficienta fizica si independenta psihologica prin experimentarea posibilitatii de a actiona singur fara ajutorul altor persoane.
Datorita unui cadru din aluminiu foarte usor, Grillo de la Ormesa este perfect pentru a fi impins si manevrat , chiar si pentru cei care sunt in mod semnificativ compromis in abilitatile motorii voluntare, precum si echilibrul; in plus, deoarece este pliabil, este solutia ideala pentru cei care au putin spatiu acasa sau au nevoie sa calatoreasca.
Cadrul poate fi adaptat, atat in faze statice, cat si dinamice, sistemul de reglare a inaltimii cu centrul de greutate constant inseamna ca Grillo poate insoti cresterea copilului pentru o lungă perioada de timp.
Caracteristici:
Grillo - are cea mai larga gama de reglare a inaltimii de pe piata
Bare de masurare: permit reglarea rapida, usoara si precisa
Reglare rapida: Grillo se ajusteaza usor si fara instrumente pentru cresterea utilizatorului, transportul sau utilizarea multipla a pacientilor
Transport usor: intr-o singura miscare, Grillo se pliaza intr-o unitate compacta mica, usor de transportat, nu necesita scule
Suporturi pentru piept si pelvis: Captusite si reglabile in unghi, inclinare in inaltime si circumferinta, ambele functioneaza independent
Roti concepute exclusiv: rotile Grillo sunt dotate standard cu spate anti-rulare, tractiune reglabila (1-4), si frane reglabile independent, rotile sunt potrivite pentru uz interior si exterior.
Produsul nu are in dotare sa sau ham pentru sezut (vezi foto).
Clema verde ce regleaza suportul de torace este rupta - dar nu afecteaza functionalitatea (vezi foto).
Cadrul prezinta zgarieturi (vezi foto).
Starea produsului folosit ( second-hand ).
Premergatorul este de o calitate foarte buna, fiind produs de una dintre cele mai mari firme de produse ortopedice din Europa.
Produsul din fotografie va fi cel pe care il veti primi in eventualitatea unei comenzi.
Transportul nu este inclus in pret.
Garantie - 12 luni
Made in Italia
Date tehnice:
Greutate suportata - 90 kg
Latime totala - 77 cm
Lungime totala - 90 cm
Inaltimea totala - 74 - 112 cm
Dimensiune interior suport torace - 23-35 cm
Inaltimea suportului torace reglabil - 52-100 cm
Dimensiune roti mari - 10 x 2 (53-153)
Dimensiune roti mici - 7 x 1 3/4
Greutate produs - 18 kg