Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Proiectare si fabricare roti dinţate din plastic Firmă

1 lună în urmă Servicii Giurgiu   13 vizualizări
Locație: Giurgiu
Preț: 100 lei

Proiectare si fabricare roti dinţate din plastic
www.bobi-voikov.com
www.bobi-voikov.com/29-RO.html
1.Contact
Trimiteți-mi poză cu roata deteriorată la adresa de e-mail (making_gears@abv.bg) afișată în anunț sau la cea de pe site-ul meu. Am nevoie si de dimensiunile roții ca să-i aflu marimea și voi da un răspuns. De la ce mașină, marca și model este roata, este recomandat sa prestati ca informatie, dar nu este obligatoriu.
2. Comunicare
Comunicarea noastră este posibilă doar prin e-mail, deoarece sunt în Bulgaria și nu cunosc limba dvs. pentru comunicare directă prin telefon sau viber, dar cu ajutorul traductorului google și traducerea automată a textului în e-mailuri, colaborarea noastră devine posibilă. Scrieti in limba dvs. si eu voi traduce textul.
3. Descriere
După ce am dat înapoi răspuns că pot face roata, trebuie să iau roata deteriorată, de la care pot obține dimensiunile exacte pentru a face o nouă copie a acesteia, apoi voi trimite înapoi proba cu roata noua.
4. Adresa de livrare
Adresa exactă de livrare o scriu prin e-mail, după ce îmi trimiteți poză cu roata deteriorată la adresa de e-mail specificată și va trimit răspuns că o pot face. De asemenea, vă vom furniza un număr de telefon al operatorului în limba dvs. pentru clarificări cu privire la trimiterea și primirea expedierii. Comunicarea este testată și ușor de înțeles. Vă voi cere date exacte pre-scrise în e-mailul de retur (țara, orașul, adresă, telefon, nume, cod poștal)
5. Preț de livrare
(3-4) euro per direcție, care se achita de dvs. Specificați din nou cu operatorul la numarul de telefon pe care-l furnizez prin e-mail în cazul unor eventuale modificări
6. Termen de livrare
(2-3) zile
7. Prețuri de producție:
Prețul minim pentru realizarea unei roți dințate este de 20 de euro. Oferă timp pentru primirea, decriptarea, proiectarea, pregătirea software-ului și a mașinilor, realizarea a 1 sau mai multe mostre până la apariția finală și trimiterea înapoi. Pret concred pot spune imediat dupa ce obtin poza cu roata deteorata si ma indruma la dimensiunile acesteia (diametru si inaltime).De cele mai multe ori pretul rotilor dintate pana la 60mm in diametru variaza intre 20-30 euro.
8. Termen pentru producție
din momentul primirii rotii:
(4-5) zile / comanda obisnuita /
(1-2) zile - / comanda rapida / + 10 euro
9. Plata
Dupa ce produc roata dintata , va voi trimite fotografie cu ia pe e-mail, astfel încât să aveti idee la ce să va așteptați. Pretul final se achita la curierul la livrare.
10. Informații privind caracteristicile tehnice ale tipurilor de materiale:
Indicatori de rezistență permisi ai materialului, furnizate de producătorii lor:
-Polilactidă (rezistență la tracțiune-65MPa, rezistență la încovoiere-97MPa, temperatura de funcționare-56 grade)
-ABS (rezistență la tracțiune-43MPa, rezistență la încovoiere-66MPa, temperatura de funcționare-78 grade Celsius) -un exemplu al acestui material este materialul telecomenzii televizorului.
Polilactida are puteri mai mari de tracțiune decât materialele noastre mai cunoscute, cum ar fi PVC (policlorură de vinil), PE (polietilenă), PP (polipropilenă), PC (policarbonat), ABS (acrilonitril butadienă stiren). Pentru mai multe informații, vizitați site-ul meu marcat pe fotografii
11. Garantie:
Din cauza faptului ca eforturile in mecanismul in care va functiona roata nu sunt valori cunoscute, nu ma angajez sa dau garantie in ceea ce priveste rezistenta rotii. Respectați caracteristicile de rezistență de mai sus ale materialului, precum și evaluarea personală a rezistenței acestuia din ceea ce vedeți după ce l-ați primit. In cazul in care nu va place, puteti sa mi-l returnati prin curier pentru contul dvs. in termen de 14 zile de la data primirii si eu voi rambursa suma in contul bancar specificat de dvs. Condiția acestei garanții este ca piesa să nu fie deteriorată și să nu existe urme de testare, uzură și incercare. Atașați factura sau dacă nu ați avut nevoie si nu ati cerut factura, păstrați și atașați chitanța de la curier.