Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Tratament strabism inovativ Firmă

3 luni în urmă Servicii Zalău   25 vizualizări

-- lei

  • tratament-strabism-inovativ-big-0
Locație: Zalău
Preț: -- lei

Ai dificultăți de vedere? Ai fost diagnosticat cu strabism și nu reușești să scapi de acest stres? Apelează la clinica Optisan! Specialiștii noștri au creat pentru tine un tratament strabism inovativ, conform standardelor și protocoalelor internaționale.
La clinica oftalmologică Optisan terapia vizuală se utilizează cu succes în tratarea strabismului fără intervenție chirugicală (strabisme cu grad mic) și pre-operator și post-operator în cazul strabismelor cu grad mare.
În cazul unor situații mai puțin grave, terapia vizuală rămâne o alegere terapeutică reușită. Peste 1100 de pacienți cu ambliopie și strabism au fost tratați până în prezent cu succes la Clinica Optisan, utilizând această terapie modernă.
Pacienți cu vârste cuprinse între 5 și 56 de ani au obținut o îmbunătăţire a acuităţii vizuale de minimum 30%. Peste 98% dintre pacienții noștri și-au recuperat parțial sau complet vederea ochiului leneș cu ajutorul protocoalelor personalizate de terapie vizuală oferite în clinica noastră.
Strabismul se vindecă la Optisan! Sună acum la +4 0746 672 215 sau +4 0360 086 888 și programează o consultație!
Vederea este prioritatea noastră numărul 1!
https://www.optisan.ro/strabism-copii-si-adulti/