Logheaza-te pentru asces mai rapid. Click aici daca nu ai un cont deja creat.

Vila singur curte, tip duplex, cartier Militari residence Apusului Firmă

1 săptămână în urmă Imobiliare Bucuresti   17 vizualizări
Locație: Bucuresti
Preț: 32,500 lei

Doriti sa va mutati cu familia intr-o ZONA VERDE si linistita, daca da, venim in intampinarea dvs cu oferta inchiriere vila singur curte, tip duplex, P+E+M, LA CHEIE, MODERNA, in complexul de vile insiruite Drumul Bacriului, o vila cocheta, impecabila, formata din 5 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie mare patratoasa, balcon deschis si o curtea menajata, pavata, gazon si gratar, teren liber 35mp, are si loc parcare in proprietate , la cerere discutabil si al 2 lea loc parcare teran, se afla situata in Cartierul REZIDENTIAL APUSULUI, Chiajna, Ilfov, la doar 3 minute de statia STB din zona. Imobilul este construit in 2017, IZOLAT EXTERIOR, anvelopat, clasa energetica A si este amplasat intr-o ZONA LINISTITA cu verdeata , cartier intrare cu porti electrice si camera de luat vederi 24h.
Avantaj: LOC DE PARCARE in PROPRIETATE, singur curte 35mp, amenajata, ALARMA, centrala proprie pe gaz, aer conditionat smart, mobilata complet, 3 grupuri sanitare, 4 dormitoare, toate utilitatile.
Vila se inchiriaza MOBILATA, UTILATA COMPLET, S utila 100mp, Sc 138mp, cu imbunatatiri, g,f,p.,t.u.m, usi interioare, INSTALATII si calorifere NOI, pregatita si LIBERA pentru MUTARE imediata. Este dotata cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ, cu SENZOR de gaz, si termostat ambient WI FI pentru COSTURI MINIME de intretinere, are 3 grupuri sanitare ,unul cu baie si cu cadita dus, bucatarie mare patratoasa si cu spatiu de luat masa in familie, cu scara cablu si internet, router WI FI deja instalate, doar de deschis partida pe numele dvs. Este locul in care te poti simti ca ACASA !
De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun la doar 3 minute de mers pe jos de statia STB din zona, parculet, Megaimage, Carrefour, market, farmacii, gradinita, Lidl, 12 minute de STB 336, 178 la COMPLEX APUSULUI, Scoala, Gradinita 160, 196 Apusului, la 20 minute mers pe jos METROU PACII, PARC Pacii, etc.
Se inchiriaza cu 650 euro/ luna sau lei inclusiv contract, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contact atat telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare! Este locul unde te incarci cu energie cand vii ACASA!

Mai multe detalii

Suprafața 100
Camere 2
Mobilat Da
Tipul construcției Vila/Casa
Loc de parcare Da